katanac

Definicije

 
ProDigital
  •  Kraljevića Marka 11, 21000 Novi Sad, (u daljem tekstu: „ProDigital”, „mi”,„nama”, „naše”, „nas”) označava pravno lice koje upravlja sajtom na veb adresiwww.prodigital.rs
Podaci o ličnosti
  • označavaju podatke koji se odnose na fizička lica koja se u nekom trenutku mogu identifikovati.
Korisnik
  • označava posetioca našeg veb-sajta.
Klijent
  • označava korisnika naših usluga.
Podaci o korišćenju
  • označavaju podatke koje korisnik svojim jasnim prihvatanjem uslova omogućuje da se koriste u svrhu poboljšanja korisničkog iskustva.
Kolačići
  • označavaju male skupove jednostavnih datoteka koji se čuvaju u veb pregledaču korisnika dok pregleda neki veb-sajt.

Lični identifikacioni podaci

ProDigital prikuplja lične, identifikacione, podatke od Korisnika na različite načine, uključujući, ali ne ograničavajući se, kada Korisnici posećuju naš Sajt, registruju na Sajtu, prijavljuju se na newsletter, vebinar, popunjavaju formular, a u vezi sa drugim aktivnostima, uslugama, funkcijama ili resursima koji su dostupni na našem Sajtu. Korisnicima se prema potrebi mogu tražiti ime, prezime, e-mail adresa, broj telefona. Korisnici mogu posetiti naš Sajt anonimno. ProDigital prikuplja lične informacije od Korisnika samo ako nam Korisnik dobrovoljno dostavi takve informacije. Korisnici uvek mogu odbiti da lično pruže identifikacione informacije, osim što u tim slučajevima mogu biti uskraćeni za neke podatke ili aktivnosti na Sajtu. Na osnovu GDPR, svaki korisnik veb-sajta ima mogućnost da omogući ili onemogući prikupljanje svojih ličnih podataka.ProDigital prikuplja i obrađuje sve potrebne podatke od strane lica koja su dala saglasnost da se njihovi podaci obrađuju, sa jasno navedenom svrhom, na način koji je dozvoljen zakonom.

Gde čuvamo Vaše podatke

Podatke o ličnosti prikupljamo i čuvamo u okviru email liste (baze podataka) putem softvera Leadpages (leadgeneration) i DRIP (email marketing i marketing automatizacija) koji su svoje poslovanje prilagodili GDPR regulativi.

Kako koristimo prikupljene informacije

ProDigital može prikupljati i koristiti lične podatke Korisnika u sledeće svrhe:

  • Da poboljša svoje usluge
  • Informacije koje prikupljamo nam pomažu da efikasnije odgovorimo na vaše zahteve korisničkoj službi i podršci.
  • Za personalizaciju iskustva korisnika
  • Možemo koristiti informacije da shvatimo kako naši Korisnici (kao grupa) koriste usluge i resurse koji se nalaze na našem Sajtu
  • Da unapredimo naš Sajt
  • Možemo koristiti povratne informacije koje navedete za poboljšanje naših proizvoda i usluga.
  • Da bismo pokrenuli promocije, takmičenja, istraživanja ili druge funkcije Sajta
  • Slanje Korisnicima informacija koje su pristali da prime o temama njihovog
    interesovanja.
  • Da bismo poslali periodične e-poruke
Možemo koristiti e-mail za slanje informacija o ispravkama i novinama na Sajtu. Takođe se može koristiti kao kanal komunikacije da odgovorimo na Korisnikove molbe, pitanja i/ili druge zahteve. Ako Korisnici odluče da se opredele za našu mailing listu, oni će dobiti e-poruke koje mogu da uključuju vesti kompanije, informacije o novim ponudama, proizvodima ili uslugama, itd. Ako u bilo kom trenutku Korisnik želi da se odjavi od prijema buduće e-poruke, uključili smo
odjavu na dno svakog e-maila.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje u vezi sa ovom politikom privatnosti, našim Sajtom ili vašom interakcijom sa ovim Sajtom, kontaktirajte nas na:
  • ProDigital
  • Website: www.prodigital.rs
  • Adresa: Kraljevića Marka 11
  • Grad: Novi Sad, Srbija
  • Fiksni Telefon: +381 21 3025984
  • Mobilni Telefon: +381 62 774 500
  • Email: office@prodigital.rs

Relevantno zakonodavstvo

Ova internet stranica je dizajnirana tako da poštuje sledeće domaće i međunarodno zakonodavstvo u pogledu zaštite podataka i privatnosti korisnika:
 
  • Zakon o zaštiti podataka o ličnosti iz 2018. godine Republike Srbije
 
  • Zakon o zaštiti podataka iz 1988. godine (DPA) Ujedinjenog Kraljevstva
 
  • Australijski zakon o privatnosti iz 1998. godine (APA)
 
Opšta uredba o zaštiti podataka o ličnosti iz 2016. Godine (GDPR) Evropskog parlamenta i Saveta Ovom politikom privatnosti uređuju se način na koji ProDigital prikuplja, koristi, održava i objavljuje informacije prikupljene od korisnika preko www.prodigital.rs sajta ili odredišnih strana u našem vlasništvu (u daljem tekstu”Sajt”). Ova politika privatnosti se odnosi na Sajt i sve proizvode i usluge koje nudi ProDigital.

Identifikacioni podaci koji nisu lične prirode

ProDigital ima pravo prikupljanja identifikacionih podataka o Korisniku koji nisu lične prirode u svakom trenutku njegove interakcije sa Sajtom. Ne-lični identifikacioni podaci mogu uključiti ime pretraživača, tip računara i tehničke informacije o Korisnicima sredstava za priključenje na našem Sajtu, kao što je operativni sistem, Internet provajder koji koriste i druge slične informacije.

Ono što znamo o vama​

  • Prikupljamo samo informacije za koje nam date svoj pristanak.
  • Na primer, ne znamo vašu adresu e-pošte, osim ako nam ne pošaljete putem e-maila ili formulara. Ove podatke koristimo samo unutar naše kompanije i nećemo ih prodavati ili distribuirati drugim licima.
  • Ako ste nam dali svoju e-mail adresu, ali ne želite da primate nikakvu korespondenciju od nas u budućnosti, imate mogućnost da nas kontaktirate preko e-mail adrese office@prodigital.rs kako biste se odjavili ili zahtevali da vaši podaci budu uklonjeni.

Koliko dugo držimo vaše podatke

  • Zadržavamo vaše informacije samo onoliko koliko nam je potrebno da vam pružimo uslugu i ispunjavamo svrhe opisane u ovoj politici.
  • Kada se više ne ispunjavaju uslovi za zadržavanje ovih podataka, iste brišemo i uklanjamo iz naših baza podataka.

Obrađivanje podataka od strane trećih lica

Sarađujemo sa nekoliko trećih lica za obradu podataka u naše ime. Ove treće strane su pažljivo odabrane i one su u skladu sa zakonima navedenim u odeljku 3.

Kako štitimo informacije

ProDigital usvaja prikupljanje podataka, skladištenje i obradu i sigurnosne mere za zaštitu od neovlašćenog pristupa, promena, obelodanjivanja ili uništavanja ličnih informacija, korisničkog imena, lozinke, transakcija informacija i podataka koji se nalaze na našem sajtu. Naš sajt je u skladu sa“PCI vulnerability standards” i GDPR-a u cilju stvaranja što povoljnijeg, sigurnog, ambijenta za Korisnike.

Prava Korisnika

U skladu sa GDPR regulativom Korisnik ima pravo:
  • Da se u svakom trenutku odjavi sa e-mail liste
  • Zatraži da pogleda koji su njegovi podaci sačuvani u našoj bazi podataka
  • Zatraži da bude zaboravljen (da se izbrišu svi njegovi podaci iz naše baze podataka)

Deljenje ličnih podataka

ProDigitalne ne prodaje, trguje ili iznajmljuje Korisničke lične identifikacione podatke drugima.

Vaše prihvatanje ovih uslova

Korišćenjem ovog Sajta, prihvatate ovu politiku. Ako se ne slažete sa ovom politikom, molim Vas da ne koristite naš Sajt. Korišćenje Sajta nakon objavljivanja promena u ovoj politici će se smatrati kao Vaše prihvatanje tih promena.

Izmene politike privatnosti

  • ProDigital može izmeniti ovu politiku privatnosti po potrebi. Ova politika privatnosti razvijena je sa poslednjim ažuriranjem u oktobru 2020. godine.
  • ProDigital zadržava pravo izmene ove politike privatnosti po potrebi, kako bi se pridržavala i bila u skladu sa izmenama i dopunama u zakonima i propisima.
  • Nećemo eksplicitno obaveštavati naše klijente ili korisnike veb stranica o ovim promenama. Umesto toga, preporučujemo da povremeno proveravate ovu stranicu za bilo kakve promene politike.