Vođenje društvenih mreža

Ostvarite veće interesovanje za proizvode ili usluge, budite profesionalni, negujte odnos sa postojećim kupcima, povećajte prepoznatljivost vašeg brenda i gradite odnos poverenja sa svojim budućim kupcima. Zakažite besplatne konsultacije i dozvolite nam da kreiramo strategiju za vaše profile na društvenim mrežama.  

Prednosti online prisutnosti na društvenim mrežama

Prisustvom na društvenim mrežama imate mogućnost da ispričate priču svog brenda, približite svoju vrednost budućim kupcima, negujete odnos, povežete se i omogućite im da vas bolje upoznaju. Jer imajte na umu, lojalnost kupaca gradite kroz komunikaciju i deljenje realnih priča vašeg biznisa.  

U zavisnosti od toga čime se bavite, predložićemo vam na kojoj društvenoj mreži treba da budete aktivni i na koji način. Nisu sve društvene mreže dobre za sve biznise, ali je jasna i precizna ponuda na mrežama od izuzetne važnosti za prodaju i rast profita.  

Kako izgleda vođenje društvenih mreža kod nas

Istraživanje tržišta
i analiza
konkurencije
Jedna od prvih stvari koje radimo je analiza društvenih mreža i konkurencije. Kada znamo kako vaša konkurencija nastupa, znaćemo koja je jedinstvena taktika najbolja za vaš biznis. Uz to, istražićemo i potrebe kupaca pa tako obezbediti najbolje moguće predstavljanje brenda na društvenim mrežama.


Kreiranje strategije za nastup vašeg biznisa na društvenim mrežama
Kada započnemo kreiranje vaše strategije za nastup na društvenim mrežama, bitno je da zajedno definišemo jasan cilj koji želite da njome ostvarite. U zavisnosti od usluga web sajta i vaših poslovnih prioriteta, smišljamo sadržaj koji će napraviti od vaših pasivnih pratilaca kupce.Definisanje budžeta
za Instagram i Facebook reklamiranje
Iako usluga vođenje društvenih mreža podrazumeva i povećanje vidljivosti objava, u dogovoru sa vama možemo uključiti i dodatnu uslugu za napredno oglašavanje. U skladu s tim, odredićemo mesečni budžet, kreirati prodajne kampanje i koristit Facebook oglašavanje.Kreiranje kalendara,
pisanje sadržaja
i dizajniranje objava
Pred početak svakog meseca šaljemo vam kalendar sa svim planiranim objavama za naredni mesec. Objave pregledate, dajete nam svoje komentare i na kraju dolazimo do rešenja sa kojim smo svi zadovoljni.Analiza uspešnosti
postavljene
strategije
Analizom pratimo uspešnost dogovorene strategije i tačno definišemo na koji način, ako za to postoji prostor, možemo da je unapredimo. Isprobavamo različite sadržaje, prikupljamo informacije i poboljšavamo plan kako biste povećali svoju prodaju.


Pisanje mesečnih izveštaja i davanje predloga za poboljšanje
Na kraju svakog meseca pravimo izveštaj koji vam daje pregled stanja: koliko je bilo objava, koliko su pratioci bili aktivni na vašim profilima, koliko novih pratilaca je došlo, takođe rezultate poredimo sa rezultatima iz prošlog meseca. Ovo su samo neki od podataka koje vam dajemo. Dodatno, u dogovoru sa vama, uz taj izveštaj možemo uključiti druge podatke.

Ugovorite saradnju

Naš način rada uključuje vrlo precizan i uređen sistem, koji svako od vas brzo može iskoristiti za unapređenje svog brenda i imena na mreži. Ovo je razlog zbog kog ćete se istaći, ne samo svojim vizuelnim identitetom, već i ponudom koja privlači i jasno komunicira sa vašim idealnim kupcima ili klijentima. Sve što je sada potrebno da uradite je da zakažete vaše besplatne konsultacije, klikom na dugme.

Zašto da vam baš mi vodim društvene mreže?

Jednom kada uvidite koliko je vaš brend prihvaćen od strane vaših pratilaca i kupaca na mreži, razumećete koliko je taj korak vođenja društvenih mreža bio neminovan. Mi kao ProDigital Design agencija za digitalni marketing, vas danas ili već u narednim danima, očekujemo na našim konsultacijama kako bismo vaš uspeh na mreži što pre podigli na zavidni nivo. Svakodnevno stvaramo, prilagođavamo, a kada je potrebno i pomeramo granice kreativnosti kako bismo na što bolji način doprineli vašem uspehu.  

Cena vođenja društvenih mreža ​

Cena vođenja društvenih mreža zavisi od mnogobrojnih faktora. Kako bismo najbolje definisali cenu i konkretnu ponudu, koja vam je u ovom trenutku potrebna, najbolje je da zakažete vaše besplatne konsultacije.  

Hajde da zajedno podignemo svest o vašem brendu na viši nivo!  

Često postavljana pitanja

Kalendar objava nama služi za planiranje i organizaciju sadržaja koji će se objavljivati na društvenim mrežama, a vama omogućava da održite doslednost u komunikaciji sa svojom publikom, iskoristite važne datume, prilike za promociju i osigurate ravnomerni raspored objava tokom dana, nedelje ili meseca. 

Frekvencija objava uvek zavisi od ciljeva brenda, kampanje i početnog dogovora sa vama. U sklopu naših osnovnih paketa imamo 8 ili 12 objava mesečno, ali ponudu možemo i prilagoditi na vaš zahtev.

Kao stručnjaci za digitalni marketing, biramo sadržaj koji će privući pažnju ciljne publike i angažovati ih, ali naravno sve radimo u skladu sa početnim planom i zajedničkim dogovorom