Drago nam je upoznati vas, mi smo ProDigital Design

Svaki put kada nam se na putu kreiranja strateških planova, web sajtova i kampanja putem društvenih mreža i emaila pridruže angažovani, preduzumljivi i fenominalni vlasnici firmi, kompanija ili manjih biznisa, ne možemo ostati ravnodušni.

Naša Priča

Kada je osnivač Dušan Marković započeo svoju karijeru u edukaciji iz oblasti prodaje i online poslovanja, naišao je na jedan izazov – skupi i neefikasni web sajtovi. Početni investicijski ulog od preko 5.000€ za web sajt koji nije donosio zaradu postao je početak novog poglavlja. Nakon meseci istraživanja i rada, Dušan je otkrio formulu za kreiranje optimizovanih web stranica usmerenih ka konverzijama.

I tako, sa vizijom da pomogne drugim preduzetnicima u optimizaciji njihovog online prisustva, rođena je naša agencija ProDigital Design. Od tada, proširili smo naše usluge, ali naša osnovna misija ostaje ista.

Naša Misija & Vizija

Misija:

Transformišemo digitalno prisustvo preduzeća kombinujući naše stručno znanje u prodaji i marketingu s inovativnim tehnologijama. Kroz prilagođena i efikasna rešenja, omogućavamo našim klijentima da ostvare više konverzija i stvore snažne odnose s njihovom ciljnom publikom.

Vizija:

Postati prepoznatljiv lider u digitalnom marketingu koji postavlja standarde za kreiranje visokokonvertujućih digitalnih platformi i strategija. Težimo svetu u kojem digitalno prisustvo ne samo da izgleda dobro, već pruža stvarnu poslovnu vrednost, usmeravajući se ka autentičnoj povezanosti brendova i njihove publike.

 

Kao što proslavljamo svaki uspeh u saradnji, tako nam je važno i da vas već prvim rukovanjem dočekamo entuzijastično, jer znamo da vaša ideja i poslovanje upravo prave iskorak i momentum na digitalnom nebu interneta.  

Ne želite čekate da novi kupci i klijenti dođu do vas, već se vi krećete ka njima? Razumemo, i mi isto! Baš iz tog razloga aktivno pratimo najnovije trendove iz sveta marketinga, testiramo ih i primenjujemo kako bismo vam doneli više poseta sajtu, i na kraju povećali vaš profit.  

Možda vam je sada jasnije zašto volimo reći da igramo u istom timu. Kod nas je vaša ideja, priča i ponuda vrlo važna i verujemo vrhunska. Na nama je da sve to objedinimo u celinu koja će i drugima to pokazati.    

Mi smo tim koji liderima, kao što ste vi, kreira marketinše strategije, kampanje, društvene mreže i web sajtove koji privlače pažnju, nekad ostavljaju bez daha u onom najboljem mogućem svetlu i pre svega, čine da se vaši klijenti jednostavno raduju kada kupuju i sarađuju sa vama.  

Upoznajmo se

Dušan Marković
+972-526980083
Dušan Marković
Web Designer
Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Curabitur blandit tempus porttitor cum sociis.
1632935221282
+972-526980083
Nikola Ajder
Web Designer
Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Curabitur blandit tempus porttitor cum sociis.

To je razlog zbog kog ćete sa zadovoljstvom nastaviti da radite ono u čemu ste najbolji i od toga zarađivati. Ukoliko ste vi neko ko želi lansirati, a potom i ostaviti trag na digitalnom nebu interneta, ali i šire kontaktirajte nas.