Izrada web sajta

Upoznajte potencijalne klijente sa vašom ponudom i uvećajte prodaju uz pomoć web sajta. Kontaktirajte nas i istaknite vašu ponudu na internetu koristeći proverene strategije sa atraktivnim dizajnom i jasnom porukom 

Zašto je web sajt u današnje vreme obaveza, a ne luksuz?

Web sajt je lična karta vašeg biznisa, koji čini da vam ljudi još više veruju i sa lakoćom dolaze do proizvoda ili usluga. Čim potrošači saznaju za vas, njihova prva adresa će biti internet pretraživač i potraga za sajtom kako bi vas bolje upoznali, a taj momenat je itekako vredan i treba ga iskoristiti.   

Web sajt je prilika da na kvalitetan način delite informacije o svom brendu, gradite poverenje i kredibilitet. Dok vi uživate u svom vremenu i kreirate život kakav želite, istovremeno ćete biti prisutni za svoje kupce 24/7 i koristiti mogućnosti da bez granica širite svoju poruku koju oni priželjkuju i obožavaju.  

Pre svega, web sajt služi za vašu komunikaciju sa kupcima i prezentovanje vaših proizvoda ili usluga na jednostavan i brz način, koji je lako dostupan svima, a to nesumnjivo priliči vama i vašem biznisu.


Po čemu se mi razlikujemo od drugih?

Kreiramo web sajtove sa jasnim porukama za razvoj vašeg poslovanja
Poruke na vašem sajtu treba da su kratke i jasne. Današnji korisnici u proseku provedu 54 sekunde na jednoj stranici web sajta, a samo dobro skrojena poruka koja im jasno predstavlja proizvod ili uslugu može da im zadrži pažnju. Mi pravimo baš takve poruke: one koje vam povećavaju vidljivost i uzdižu vaš biznis na novi nivo.
Posebnu pažnju posvećujemo najnovijim trendovima u dizajnu
Dizajn je prva stvar koju će vaši klijenti ili kupci primetiti na sajtu i zato je važno da svoj vizuelni identitet ne poveravate bilo kome. U ProDigital Design, mi kreiramo pregledan, organizovan i originalan dizajn za svakog klijenta, koji jasno odstupa od konkurencije dok u isto vreme pruža lak i praktičan pristup svakom posetiocu sajta.
U izradu web sajta uključujemo osnovnu SEO optimizaciju
U SEO fazi pravimo istraživanje ključnih reči koje se vezuju za vašu granu biznisa i prema tome prilagođavamo sadržaj na sajtu. Na ovaj način pomažemo vašem sajtu da se bolje kotira među konkurencijom na internet pretraživačima (pre svega na Googlu).


Poseban akcenat stavljamo na kreiranje mobilne verzije veb-sajta
Danas više od 70% korisnika interneta surfuje preko svojih pametnih telefona i zato poseban fokus stavljamo na pravljenje mobilne verzije web sajta. Dobro dizajniran sajt, koji je prilagođen korisnicima telefona, će olakšati svim vašim klijentima da brzo pronađu uslugu ili proizvod koji su im potrebni, što povećava vašu prodaju.
Prioritet stavljamo
na korisničko
iskustvo
Brzina učitavanja sajta, lakoća navigacije kao i njegova preglednost su glavne karakteristike koje svaki sajt treba da ima, kako bi njegovi korisnici imali najbolje moguće iskustvo. Kvalitetno korisničko iskustvo zadržava pažnju posetilaca sajta i vreme njihovog boravka na njemu. Iz tog razloga, rad na korisničkom iskustvu predstavlja važan korak u kreiranju svakog web sajta.

Izrada web sajta u 6 jednostavnih koraka

Kvalitetan web sajt se gradi po tačnom redosledu, posvećeno i po fazama. Naš proces ima šest faza: 

01.

Prikupaljanje informacija, materijala i pisanje sadržaja

Kroz prve zajedničke sastanke i upitnike koje vam prosleđujemo, prikupljamo sve neophodne podatke o vašem biznisu. Prema ovim informacijama, tim za pisanje kreira autentičan i efikasan sadržaj za svaku od dogovorenih stranica na vašem web sajtu.  

02.

Kreiranje vizuelnog identiteta

Ne zaboravite da sa potencijalnim kupcima komuniciramo i kroz vizuelni identitet. Iz tog razloga vi dostavljate predloge za izgled vašeg web sajta, tako što nam šaljete primere koji vam se najviše dopadaju, nakon čega na osnovu vaših izbora naši dizajneri kreiraju najbolji stil za vas 

2.

03.

Izrada web sajta

Odabrani dizajn i jasna poruka se zatim povezuju u procesu realizacije. Uz sebe ćete imati usaglašen tim koji vam pruža profesionalnu izradu web sajta sa web dizajnerom, koji će ispratiti svaku odluku koju ste doneli.  

04.

Osnovna SEO optimizacija

Kako bi se ostatak rada isplatio, potrebno je da se sadržaj svih stranica na web sajtu uredi prema SEO optimizaciji. Detaljnim istraživanjem i primenom uočenog, rangiraćemo vas na pretraživačima.  

2.

05.

Finalno testiranje sajta

Zajedno prelazimo svaki element vašeg novog web sajta, podešavamo finalne detalje i testiramo da li sve funkcioniše.  

06.

Prebacivanje web sajta na prethodno zakupljen domen

Ukoliko već imate zakupljen domen uradićemo prebacivanje novog sajta na isti. U slučaju da nemate registrovan domen, možemo ga registrovati za vas.  

2.

Besplatan vodič: Kako da kreirate efikasan web sajt

Danas nije dovoljno samo posedovati domen na kome ćete ostaviti neke podatke o svom biznisu. Kako bi web sajt donosio novac neophodne su vam strategije i ključni elementi uz pomoć kojih ćete napraviti kvalietan web sajt sa kojim ćete se istaći.  

Saznajte na koji način možete uticati na uspeh vašeg web sajta. 

Zašto da vam baš mi izradimo web sajt?

Ukoliko je sada trenutak za izradu vašeg web sajta, a svaki trenutak je pravi trenutak za to, pred sobom imate sve što vam je potrebno da započnete. Mi smo agencija digitalnog marketinga  koja igra u istom timu sa vama i odgovorno pristupamo svakom koraku i ulozi koju imamo u našoj saradnji. Potpunu prednost web sajta imaćete onda kada vašu ideju prezentujemo tako da blista i poentira vašim idealnim klijentima i kupcima, kako i zaslužuje.   

Cena izrade web sajta

Cena izrade web sajta zavisi od brojnih faktora. Iz tog razloga, najbolje je da zakažete besplatne konsultacije na kojima ćemo konkretnije definisati vaše ciljeve i predložiti vam tačnu cenu.  

Hajde da zajedno lansiramo vaš biznis na digitalno nebo! 

Često postavljana pitanja

Vreme koje nam je potreno za izradu web sajta zavisi od različitih faktora počev od složenosti i vrste sajta, do vaše ažurnosti i učestvovanja u početnim fazama organizacije. Zato su nam početne konsultacije i dogovori saradnje od velike važnosti.  

Da, prilikom izrade sajt prilagođavamo svim vrstama uređaja bilo da su to desktop računari, laptopovi, tableti ili mobilni uređaji. Važno nam je da osiguramo web sajt tako da sjajno radi na svim uređajima. 

Da, potrebni su i uvek je najbolje da ih vi kao vlasnik sajta i zakupite. Domen je vaša adresa na internetu, a hosting prostor gde će vam se sajt i nalaziti. Mi smo vam svakako na raspolaganju za bilo koje nedoumice i savete, ako po prvi put zakupljujete svoj domen i hosting.  

Apsoultno. Kako bi sajt i sve informacije na njemu bile relevantne i tačne za posetioce njegovo održavanje je neophodno. U sklopu naše agencije nudimo i usluge odžravanja web sajta, što uključuje ažuriranj sadržaja, prilagođavanje funkcionalnosti i rešavanje bilo kakvih problema.