Editovanje videa za društvene mreže

Iskoristite video sadržaj za predstavljanje brenda i interakciju sa pratiocima na mreži. Ovo je odlična prilika za razvoj profila i izgradnju online zajednice. Zakažite konsultacije i postignite prepoznatljivost među publikom.  

Prednosti video sadržaja na društvenim mrežama

Društvene mreže važe za važan kanal promocije iprodaje. One su prostor na kom se biznisi mogu predstaviti na efikasan i primamljiv način. Međutim, ono što se danas, više nego ikad, ističe na mreži jeste video sadržaj.

Korišćenje originalnih videa pozitivno utiče na stvaranje i nadograđivanje vizuelnog identiteta, što brend čini dopadljivim i lako dostupnim za publiku. Danas ukoliko želite privući pažnju potencijalnih kupaca ili klijenata, povećati vidljivost, unaprediti poziciju na tržištu i podići prodaju neophodno je uključiti i video sadržaj u svoj marketinški plan.  

Nekada su fotografije bile dovoljne, ali kako se kupcima plasira dosta informacija, potrebno je da pored lepog izloga fotografija na društvenim mrežama ponudite i video snimke. Brze, atraktivne, korisne i zanimljive scene, koje se smenjuju učiniće da se vaša poruka kratko i jasno pokaže i razume. Na kraju, sve to zajedno dovodi do ozbiljnog rasta prodaje. 

Ako još uzmete u obzir prosečno vreme koje pratioci provode na mreži (oko 3 sata dnevno), znaćete da je i više nego dobrodošlo prezentovati biznis video sadržajem.   

Kako vam možemo unaprediti društvene mreže videom

Nemaju svi vlasnici biznisa vremena da se bave svakim delom poslovanja, a samim tim ni svim koracima u marketingu. Ipak, ono što je velika prednost današnjice je da savršeni videi ne prolaze uvek najbolje. Čak šta više, možda ste i primetili da vam videi na mreži ne upadaju u prvi plan zbog fantastične rezolucije, već kvalitetnog i zanimljivog sadržaja.  

Kako je pažnja danas ograničeni resurs, a direktno utiče na povećanje angažmana, neizbežno je da ćete se sa brzim, pitkim i razumljivim videom u gomili drugih istaći i unaprediti online prisustvo. Dakle, vi ćete usnimiti realne snimke i priče, u nesavršenim kadrovima, bez ultra hd kamera i osvetljenja koje ćemo mi potom pretvoriti u zabavne videe, koji privlače pažnju i povećavaju angažman publike.  

Naš tim stručnjaka u oblasti video produkcije i postprodukcije, učinići da vaši videi usnimljeni “iz ruke”, bez profesionalne opreme dobiju svoju suštinu, zadrže pažnju i daju vrednost gledaocima. Editovanje videa će zaokružiti vašu priču u jednu celinu i istaći vas među konkurencijom.  

Ukoliko ste već prisutni na mreži ili tek želite biti, preduzetnik ste, imate svoj brend, biznis, kompaniju i planirate započeti sa akcijom snimanja kako biste istakli vaš brend na mreži, mi smo tu. Spremni smo editovati videe sa pregršt ideja koje čekaju da se iskoriste za vaš video sadržaj. Zakažite besplatne konsultacije i započnite sa izgradnjom vaše online zajednice.  

Zašto da vam baš mi editujemo videe za društvene mreže?

Najbolji način da sada iskoristite ritam i trend koji postoji na mreži, jeste da prosto zakoračite sa nama u to. Konsultacije, koje su samo početak naše saradnje, su najkreativnije mesto na kom ćete dobiti odgovore na sva pitanja. Zahvaljujući vašem zaletu, naš stručni tim sa dugogodišnjim iskustvom zaokružiće vašu ponudu i brend kreativnim i originalnim videom, koji privlači pažnju vaše publike.  

Cena editovanje videa za društvene mreže

Kako biste dobili najbolju moguću ponudu za editovanje videa za društvene mreže, preporučujemo da zakažete besplatne konsultacije. Svaki projekat je poseban i cenu editovanja videa utvrđujemo na osnovu brojnih faktora. Tokom konsultacija, razgovaraćemo sa vama o vašim ciljevima i planovima kako bismo kreirali ponudu koja odgovara vašim zahtevima.  

Hajde da vas predstavimo autentičnim videima na mreži! 

Često postavljana pitanja

Naš stručni tim može editovati različite vrste videa bilo da su promotivni, kratki tutorijali, snimci događaja, intervjua i mnoge druge. Najvažnije je to da svaki video sadržaj možemo prilagoditi za specifične društvene mreže kao što su Instagram, Facebook, YouTube, TikTok, LinkedIn i druge. 

Dužina procesa editovanja zavisi od nekoliko faktora, uključujući dužinu originalnog snimka, vrstu i obim željenih promena, dodavanje efekata i muzike, i drugo. Uglavnom, proces može trajati od nekoliko sati do nekoliko dana. Naš tim će se pobrinuti da se projekat završi u najkraćem mogućem roku.