Održavanje sajta

Održavanje web sajta je ključno za sigurnost i optimalna iskustva vaših posetilaca. Web sajt će uvek biti u funkciji redovnim ažuriranjem softvera i sadržaja. Kontaktirajte nas i saznajte kako možemo poboljšati vašu web prisutnost. 

Prednosti održavanja sajta

U digitalnoj eri je od izuzetne važnosti ne samo posedovati atraktivan sajt sa jasnom porukom, već takav sajt i održavati. Pre svega, na taj način će te očuvati sigurnost vaših stranica tako da rade bez problema.

Samim tim, pomažete svom sajtu sa ponudom odličnog korisničkog iskustva i nastavljate sa privlačenjem i zadržavanjem vaših posetilaca. Sve to bez sumnje očuvava vaš kredibilitet i bolje rangiranje na pretraživačima. 

Dakle, bez obzira čime se bavite, kakva vam je ponuda, koja je vrsta web sajta u pitanju ili koliki je broj stranica na njemu, za svakog od vas je od krucijalnog značaja imati uz sebe angažovanog partnera, koji u realnom vremenu održava web sajt tako da on ostane, kako bismo mi to rekli, živ sajt.

Ta činjenica da je sajt završen, sa svim elementima koji podržavaju vaš rad, ne znači da se on ne treba održavati. U slučaju da odluku o uključivanju ove usluge već neko vreme odugovlačite, to više možete potvrditi da su mane takvog rada velike.  

Kako održavanje web sajta izgleda kod nas

Kada sarađujete sa nama održavanje sajta obuhvata niz aktivnosti od suštinskog značaja za uspešno poslovanje na internetu. Počnimo od redovnog backup-a sajta i baze podataka koji je apsolutno neophodan kako ne biste ni vi, ni mi previše razmišljali u slučaju eventualni nepredviđenih situacija. Jer da li biste radije napeto iščekivali razrešenje izazova ili biste želeli da bez velikih predstava, smireno dočekate rešenje bez posledica? 

Potom, ažuriranje CMS-a i dodataka koji vam garantuju funkcionalnost i sigurnost sajta. Za što bolje sticanje poverenja kod klijenata obavljamo: objavljivanje blogova, novosti i relevatnih sadržaja o kompaniji, poslovanju ili ponudi, redovno osvežavamo galeriju slika i ažuriramo aktuelne kontakt podatke i informacije kako mogu da kupe ili sarađuju sa vama.  

Takođe, za sve vas koji posedujete online prodavnicu, održavanjem sajta pospešujete brzinu procesuiranja narudžbina, rešavanje mogućih problema, efikasnu komunikaciju sa posetiocima sajta i praćenje statusa. Analiziranje svega zajedno utiče na optimizaciju sajta i pozicioniranje na pretraživačima.  

Nema potrebe da vam napominjemo da za najbolje rezultate, ovaj proces jednostavno nema kraja, i da ćete sada ili nešto kasnije jedino na ovaj način ostati u svesti vaših potencijalnih i krajnjih kupaca ili klijenata. Kontaktirajte nas i uverite se u kvalitet usluge održavanja web sajta. 

Zašto da vam baš mi održavamo sajt?

Najbolja novost koja sada može posrećiti vaš sajt i poslovanje na internetu smo mi i naša usluga održavanja sajta. Jer, kada je u pitanju održavanje web sajta i prisutnosti na internetu neuporedivo je lakše prepustiti to svom pouzdanom ProDigital Design timu. Učinićemo da vaš sajt uvek bude savremen i atraktivan vašim posetiocima, a mi smo vam ubuduće za sva pitanja ili probleme dostupni za brzu i efikasnu akciju na sajtu.  

Cena održavanja sajta

Cena održavanja sajta se definiše prema potrebama vašeg web sajta. Sa nama ujedno dobijate transparentan pristup i jasnoću na koji način radimo ovu uslugu i shodno tome dogovaramo saradnju i cenu. Zakažite besplatne konsultacije danas i saznajte kakva je procena troškova za održavanje vašeg sajta.  

Hajde da zajedno osiguramo vašu prisutnost na internetu! 

Često postavljana pitanja

Možete, ali to ipak zahteva neko znanje i iskustvo u oblasti programiranja, bezbednosti i optimizacije. U tom slučaju je i najbolje bar jednom nedeljno posvetiti vreme tome, kako biste na vreme uočili promene koje mogu uticati na funkcionalnsot web sajta.  

Da, možemo. Naš tim će pregledati trenutni sajt, pronaći eventualne probleme i predložiti vam rešenja kako ga možete unaprediti. U zavisnosti od vaših potreba i ciljeva, možemo predložiti i redizajn sajta, kako bismo istovremeno poboljšali njegov izgled i funkcionalnost.