prodigital blogpost izrada sajta 1024x576
Termin prodaja na internetu više ne postoji sada je sve to spada pod prodaju.

Kada biznis prati funkcionalan sajt, tada je brend ima veću kredibilnost kod potencijalnih kupaca.

Ukoliko želite da potencijalni kupci odaberu Vaš proizvod ili uslugu iz mnoštva drugih na internetu, potrebno je da imate sajt koji funkcioniše, lak je za korišćenje i pravi je reprezent vašeg brenda.

Navigacioni meni, reputacija brenda, čišćenje i optimizacija sajta faktori su koji utiču da drugi bolje i brže shvate čime se bavite. Funkcionalan sajt je onaj na kome savršeno radi navigacioni meni ili onaj gde posetioci sa lakoćom mogu da se snalaze da bi pronašli i kupili proizvode ili usluge.

Posebna pažnja se obraća na dolsednost dizajna sajta i poruke brenda, kao i na optimizaciju i čišćenje sajta u cilju ostvarivanja što više konverzije na sajtu.

Cilj je da stvaranjem sajta iskoristimo sve prednosti vašeg brenda i prikažemo ga u najboljem svetlu. Sajt pruža kompanijama podijum za ovo neophodno prisustvo na mreži i omogućava im da stupe u kontakt sa milionima ljudi širom sveta, proširujući opseg njihovih potencijalnih kupaca.

Vreme je da delujete globalno

Sajt je kreidbilitet vašeg biznisa, njime možete da ostvarite globalni uticaj i dosegnete još veću tržišnu nišu. U dogovoru sa Vama, stvaramo najbolje moguće rešenje u predstavljanju proizvoda ili usluga vaše kompanije.

Važno je ono što ste Vi zamislili!

Pored toga, sajt predstavljen na profesionalni način, učiniće preduzeća pouzdanijim. Potrebno je da kompanija jasno kaže svoje kriterijume i želje programeru, koji će u skladu sa vodećim trendovima i protokolima napraviti najbolje vizuelno rešenje.

Nudimo izradu sajta u WordPressu i zajedno sa Vama biramo temu i ubacujemo željeni sadržaj. U usluge izrade sajta, spada i samo sređivanje sajta kao i SEO usluge.

Kontakt

Kraljevića Marka 11, Novi Sad, Serbia

021 302 59 84 062 774 500

office@prodigital.rs

logo sa tekstom beli

Ovaj sajt koristi kolačiće (eng. cookies). Kolačići nam omogućuju da vas razlikujemo od ostalih korisnika sajta.Oni nam pomažu da vam prilikom posete sajtu omogućimo kvalitetnu uslugu, kao i da unapredimo naš sajt.