Email:
office@prodigital.rs

Radno vreme: pon-pet (09-17h)

Adresa: Kraljevića Marka 11, Novi Sad

Email: office@prodigital.rs

Efikasan digitalni marketing za stomatološke ordinacije

Privucite nove pacijente i iskoristite vaš pun potencijal

Povećanje vidljivosti na internetu nema prečicu. Ali vaša ordinacija sada može privući nove pacijente.

To kako neke ordinacije imaju popunjene sve termine funkcioniše zahvaljujući dobrom marketingu:

jer prava strategija pravi značajnu razliku.

Međutim, pre nego što uđemo u dubinu hajde da razumemo širu sliku. Ako ste bar neko vreme proveli na mreži mogli ste primetiti kako pojedini biznisi utiču na povećanje svesti o sebi. 

Možda ste pomislili kako pronalaze vreme ili odakle im toliko ideja. E pa vidite, danas ne morate menjati profesiju zarad uspeha na internetu. Sve što vam je potrebno su pouzdani marketing stručnjaci sa jasnim i razrađenim strategijama za prisustvo na mreži. 

Naš sveobuhvatni sistem digitalnog marketinga pokreće i neguje odnose sa vašim pacijentima kako biste maksimizirali rezultate i učvrstili poslovanje. Namenjen za sve vas profesionalce, koji želite da unapredite reputaciju i prepoznatljivost stomatološke prakse, izgradite brend i prilagodite prezentaciju usluga kako biste im pružili poverenje i privukli nove pacijente.  

Hajde da se bolje upoznamo sa razlozima zašto tradicionalna promocija ne donosi uvek rezultate:

Ovakav pristup ograničava doseg

Većina potencijalnih pacijenata na ovaj način i ne sazna za vašu stručnost i ponudu usluga. A to vas onda stavlja u poziciju propuštanja prilika. 

Svi ti troškovi i odsustvo zarade

U odnosu na moderne, tradicionalni načini oglašavanja su skuplji. Sa izborom digitalnog marketinga postižete bolju optimizaciju troškova.

Kome se na kraju dana obraćate

Suština ordinacije je u vašim pacijentima, zbog čega je reklamiranje široj publici, bez ciljanja prema vašim potencijalnim pacijentima, ozbiljan nedostatak.

Ulaganje bez jasnog merenja uspeha

Offline promocija je teško merljiva i bez preciznih podataka o krajnjem uspehu. Sa online prisustvom donosite odluke utemeljene na prikupljenim i detaljnim analizama. 

Sada je i više nego jasno: ljudima kao što ste vi, ekspertima sa izvrsnom stomatološkom praksom i idejom za unapređenim i uspešnim poslovanjem nedostaje isključivo jedan element: digitalni marketing.

I šta sad?

Dobro došli u novu fazu poslovanja

Ono što sledi zaista ne mora biti teško. Kao agencija digitalnog marketinga sa dosta vrednih kampanja možemo vam reći: u svemu što dolazi ne morate biti sami. 

Pre svega, na digitalni marketing treba posmatrati kao profesionalno nadograđivanje. Vi ste danas dosta bolji stručnjak nego što ste bili po prijemu diplome, zar ne? Isto tako, menjali su se i pacijenti, njihovo povezivanje sa vama, pa samim tim stari načini predstavljanja i reklamiranja više nisu jedini. 

Digitalni marketing vam itekako može pomoći da ostvarite planiran broj zakazanih pregleda. Naš zadatak se temelji na razumevanju vaših ciljeva, upoznavanju ciljne grupe i njihovih sumnji, te prezentovanju, izradi i realizaciji dogovorene strategije. Kao stomatolog i preduzetnik morate imati efikasnu marketinšku strategiju od koje umesto nedoumica i pitanja: hoće li, da li će, dobijate poverenje (novih) pacijenata i poslovni uspeh. 

JEDNOSTAVNO
zakažite konsultacije i upoznajte se sa nama
SVEOBUHVATNO
kreiramo sve delove dogovrene strategije
TESTIRANO
koristimo iskustvo stečeno u praksi
UPEČATILJIVO
web sajt, društvene mreže, email marketing i drugo, odiše autentičnošću

Da li je ova konsultacija za vas?

Ukoliko posedujete ličnu praksu – ordinaciju koju osim vas čine vaši zaposleni i pacijenti ova konsultacija je za vas. 

Između ostalog: 

DA

Konsultacija je za vas ako želite da podignete svoje poslovanje na viši nivo i postanete prepoznatljivi ne samo lokalno već i kod potencijalnih klijenata iz inostranstva. 

DA

Konsultacija je za vas ako ste na početku online kreiranja sadržaja i nemate predstavu odakle da počnete ili kome da prepustite tu odgovornost. 

DA

Konsultacija je za vas ako vaše ideje na internetu već nedeljama ne izgledaju onako kao ste zamislili, oduzimaju vam dosta vremena i ne donose rezultate. 

DA

Konsultacija je za vas ako ne želite da samo preslikavate sadržaj od drugih već težite tome da pre ili kasnije budete istaknuti po svojim rezultatima i originalnošću.

Plus

zakazivanjem konsultacija ne gubite ništa, a otvarate priliku za većim brojem pacijenata  

Kada zakažete besplatne konsultacije jedino što podrazumevamo je da ćete nam se pridružiti na online pozivu na kom ćemo se upoznati. Mi ćemo za uzvrat odgovoriti na svako pitanje ili nedoumicu kako bismo zajednički doneli odluku jesmo li idealni poslovni partneri.

Ko smo mi i šta konkretno radimo?

Mi smo ProDigital Design, agencija za digitalni marketing sa fokusom na usluge marketinga i izrade web sajtova.

Činjenica da ste ovde govori nam da razumete sledeće: digitalni marketing je važan deo svakog biznisa koji se razvija, a vi kao vlasnik razmišljate o sledećim koracima ka razvijanju održive i zapažene stomatološke prakse.  

Ono što dobijate sa nama, pored prepoznatljivosti vašeg brenda, jeste i atraktivna, uticajna, odvažna, kompaktna strategija za online promociju. Ovde nema nikakvih caka i tralala priča o tome kako ćemo – mi jednostavno dostavljamo rezultate.  

Za postizanje kontinuiteta i kvaliteta na internetu, koji apsolutno doprinosi rastu zarade i uspeha, neophodan vam je moćan i dobro pripremljen marketing plan koji mi sada možemo kreirati za vas.  

U kratkim crtama

Jednom rečju: za vas pokrećemo online promociju koja nije nikakav tajni alat za napredak, ali jeste pravi metod svakodnevnog održavanja i dovođenja pacijenata.

Imate neko pitanje - proverite možda smo vam već dali odgovor

Vaša uloga u kreiranju zavisi od toga koliko želite da budete uključeni u proces. Mi smo fleksibilni i prilagođavamo se vašim potrebama i preferencama, ali uvek prepručujemo prisutnost vas ili vaših zaposlenih jer ljudi jednostavno vole ljude. U svakom slučaju, saradnja i razmena ideja sa vama je najvažnija, jer vaše znanje i iskustvo u stomatologiji može biti od velike koristi za uspešnu promociju.

Cena usgule zavisi od složenosti projekta, vaših krajnih ciljeva, konkurencije na tržištu i slično. Pre nego što krenemo sa saradnjom razgovaraćemo o vašim potrebama i ciljevima kako bismo utvrdili najbolje pristupe i predložili odgovarajući plan i cenu. Ovu uslugu pre svega treba gledati kao najisplativiju investiciju u vaše poslovanje, koja će vremenom donositi pozitivne rezultate i privlačiti nove pacijente.

  • Kako ćete prilagoditi strategiju digitalnog marketinga mojoj ciljnoj grupi?

U saradnji sa vama napravićemo detaljnu analizu vašeg poslovanja i ciljne grupe kako bi kreirali prilagođenu strategiju. To uključuje različite marketinške kanale, načine komunikacije i ciljane poruke koje će privući vašu idealnu publiku. Uz redovno praćenje i analizu rezultata, prilagođavamo kampanje kako bi se postigao što bolji efekat.

Trajanje procesa zavisi od različitih faktora, kao što su vrsta kampanje, ciljevi, budžet, vaši zahteve. Uglavnom, čitav proces postavljanja obično traje nekoliko nedelja do nekoliko meseci, u zavisnosti od složenosti strategije. Naravno, trudimo se da proces bude što brži i efikasniji, bez žrtvovanja kvaliteta rada i postizanja ciljeva koje smo zajedno postavili, a jednom kada strategiju postavimo ona se nikad ne završava.

Napredak će biti merljiv na osnovu postavljenih ciljeva koje definišemo na početku saradnje. Mi ćemo redovno pratiti i analizirati vaše online prisustvo, angažovanost publike i rezultate kampanja kako bismo procenili da li smo na pravom putu. Takođe, važno nam je vaše mišljenje i povratna informacija tokom celog procesa, kako bismo bili sigurni da ispunjavamo vaša očekivanja i radimo pravu stvar.

Ukoliko vam je cilj da svoje poslovanje proširite i drugi čuju za vaše usluge onda je odgovor potvrdan. Najefikasniji način za privlačenje pažnje vaših idealnih klijenata je da investirate u plaćeno oglašavanje. Mi smo izuzetno odgovorni po tom pitanju, zbog čega trošenje budžeta ne forsiramo ukoliko primetimo da nešto ne funkcioniše i ne donosi rezultat. 

Svakako da možete. Online promocija može funkcionisati bez obzira na to da li imate web stranicu ili ne. Ono što vam nudimo je kvalitetna prodaja vaših usluga koja se ostvaruje zahvaljujući sistemu koji radi za vas i više je od samo vaše prezentacije na internetu. Naravno postojanje web sajta doprinosi boljem pregledu usluga i pruža dobru priliku za dovođenje novih pacijenata. Ukoliko nemate web sajt, možemo vam pomoći i u tom segmentu, jer je i to deo naših usluga.

Čim započnemo saradnju, osmislimo i postavimo strategiju digitalnog marketinga primetićete porast broja upita i zakazanih pregleda. Međutim, svakako treba imati na umu da će nekim ordinacijama, ukoliko do sada nisu bile prisutne na mreži, biti potrebna intezivnija marketinška kampanja kako bi se zainteresovani pacijenti privukli. 

Istaknite se na tržištu i iskoristite moć digitalnog marketinga

Ako želite da ostvarite više, radeći ono u čemu ste najbolji, lišeni pitanja: “Šta sledeće treba da uradim?” vreme je da u svoju praksu uključite strategiju digitalnog marketinga. Ali za početak hajde da se nađemo na konsultacijama.  

Mi smo vam na raspolaganju ODMAH

 a u ovom trenutku prihvatamo 5 novih klijenata kako bismo svakome od vas ispunili planirani kvalitet usluge i krajnji rezultat.

Zakažite besplatnu
konsultaciju tako što
ćete kliknuti na
dugme.

Popunite kratak
upitnik i zakažite
termin
konsultacija.

Uzbuđeni smo na prilici da
zajedno postignemo
profesionalni napredak
i uspeh.

Politika privatnosti

Zaslužujete publiku i veći broj pacijenata

Ako mislite da još uvek nije vreme za agenciju, ali želite uspeh na mreži upišete email adresu i preuzmite vaš besplatan vodič:  

3 načina do većeg dosega na društvenim mrežama za stomatologe 

Zaslužujete publiku i veći broj pacijenata

Ako mislite da još uvek nije vreme za agenciju, ali želite uspeh na mreži upišete email adresu i preuzmite vaš besplatan vodič:  

3 načina do većeg dosega na društvenim mrežama za stomatologe