MISIJA

Mi pomažemo velikim i malim kompanijama da kroz digitalni marketing dominiraju u svojoj industriji online primenom inovativne strategije automatizacije prodajnih kanala sa ciljem da udvostruče prodaju!

slika o nmama

Većina agencija govori o impresijama, pregledima, komentarima i lajkovima.

Nama je to nebitno. Jedino do čega nam je stalo jeste povraćaj investicije.

Koliko Vam je potrebno novih kontakata? Koliko novih kontakata smo doveli? Koliko je kontakata potrebno da bismo dobili klijenta/kupca? Koliko Vam jedan klijent vredi dugoročno?

Primenom jedinstvene strategije digitalnog marketinga sa kojom izlazimo na tržište, najjednostavnije rečeno – proždiremo Vašu „živu“ konkurenciju.

Većina vlasnika biznisa potroši veliku količinu novca da napravi fensi web sajt, koji uglavnom samo vizuelno lepo izgleda, plati reklamu da dovede saobraćaj na taj web sajt i na kraju vlasnik ostaje bez ikakvih ili veoma slabih rezultata.

Zašto?

Kada odete na takav web sajt, prvo što zapazite je da obraćanje nije upućeno ciljnoj grupi.

Uglavnom je prisutno govorenje o sebi, poput: ”Mi postojimo već 40 godina“, „Mi radimo ovo, mi radimo ono…”, a to danas nikoga ne zanima.

Oni dolaze na Vaš web sajt jer imaju neki problem i u potrazi su za rešenjem. To znači da morate više govoriti o njima i njihovim problemima nego o svojim uslugama.

Prvo što morate uraditi je da nađete dobrog copywritera da vam sastavi sav potreban marketing materijal.

Prva stvar koju treba da uradimo kada pričamo sa potencijalnim klijentom jeste da zamislimo da je to naš biznis. Zatim, da uradimo kompletnu analizu kako bismo otkrili najslabiju kariku postojećeg marketinga i napravimo izmene kako bi se investicija vratila na najbrži i najlakši način.

Znamo da je brzina povraćaja investicije veoma važna u biznisu i to nam je najvažniji zadatak kod svakog klijenta. Svakodnevno nas pitaju zašto je ProDigital drugačiji od ostalih. Odgovor je jednostavan! Mi ne pridajemo značaj impresijama i lajkovima ili procentu po klikovima.

Ono što nam je najvažnije jeste – koliko novca je uloženo, koliko se vraća i za koje vreme.

Jedina stvar na koju smo fokusirani je povraćaj investicije.

slika

U poslednje dve i po godine od „usamljenog jahača“ naš tim je narastao do 9 vrhunskih stručnjaka i nameravamo da budemo najveća marketinška kompanija na Balkanu u naredne tri godine.

Ovo nije nedostižni cilj iz snova.

Očekujemo da ćemo to postići u potpunosti, sve dok neprestano regrutujemo vrhunske talente i pružamo nenadmašive rezultate za naše klijente.

Kada nas angažujete, bukvalno uključujete vrhunski tim digitalnih stratega, marketara, dizajnera i programera koji će Vam pomoći da postignete svoje ciljeve za rast biznisa.

Da zaposlite osoblje sa ovim nivoom stručnosti bilo bi Vam potrebno oko 95.000 evra godišnje, za tim od 5 operativaca. (sa administrativnim troškovima)

Umesto toga, možete imati naš tim da uradi sve za Vas uz fiksnu mesečnu naknadu, što se čini kao delić tog troška (i da pritom ne osetite glavobolju koja je neizostavna pri izgradnji i zapošljavanju tima).

Mi smo agencija sa najbržim rastom, jer su i naši klijenti preduzeća sa najbržim rastom.

Drugim rečima, Vaš rast je naš rast.
Naš uspeh je sam po sebi dokaz da ono što radimo za preduzeća poput Vašeg, deluje i u praksi.

 

 

Digitalni marketing ProDigitala usmeren je na povraćaj investicije (ROI) i bezobzirno je efikasan.

Istina je da ćemo ove godine potrošiti hiljade evra na sopstveni marketing, jer mi ne guramo praznu priču o tome da to radimo samo za svoje klijente.

Naša agencija sa 9 ratnika digitalnog marketinga radi svakoga dana u cilju rasta sopstvenog biznisa čiji je isključivi fokus stvaranje prihoda za naše klijente.

Imamo autore reklama sa direktnim odzivom, specijaliste za prodajne kanale, dizajnere, web developere, stručnjake za plaćeni saobraćaj i SEO ratnike koje Vam naša agencija stavlja na raspolaganje kao klijentu ProDigitala.

I sve koje smo zaposlili, obučili smo i platili da 1 evro vašeg budžeta za marketing pretvore u prihod od 3 evra.

Saradnja sa nama je – i ne hvalim se kada ovo kažem – verovatno najpametniji način da Vaš marketinški budžet funkcioniše za Vaše poslovanje.

Ali, sačekajte trenutak.

Ako razmišljate o saradnji sa ProDigitalom u 2021. godini treba da znate nešto:

trougao

AKO TRAŽITE „DUGME ZA LAKO BOGAĆENJE“ ILI „BRZO SE OBOGATI ŠEMU“, MOLIMO VAS DA NAPUSTITE OVU WEB STRANICU.

kocka

Ako želite šemu „Brzo se obogati“ ili želite da iskoristite jednu od onih mitskih Google rupa koje Vas nedelju dana lansiraju na vrh prve strane ili prodajete jeftine proizvode/usluge kupcima koje u stvari NE poštujete i NE želite da im pomognete ili mislite da će posedovanje logotipa i slogana od 5.000 evra nekako magično pretvoriti poslovanje u tržišni uspeh – trebalo bi odmah da napustite ovu web stranicu.

ProDigital je agencija za digitalni marketing koja kreira marketing sa direktnim odgovorom.

Marketing sa direktnim odgovorom je vrsta prodajne tehnike dizajnirana da izazove odgovor na licu mesta i podstakne potencijalnog kupca na akciju odabirom ponude oglašavača.

Za razliku od ostalih marketinških vrsta, direktan odgovor zahteva malo ili nimalo vremena da se dočekaju merljivi rezultati.

Naša agencija ne stvara iluziju da Vam može izmisliti “dugme za brzo bogaćenje” i ne obećava da će Vam preko noći doneti uspeh.

Stvaranje poslovnog uspeha je TEŽAK RAD.

Znaćete da ste postigli uspeh tek onda kada sve počne da funkcioniše onako kako ste zamišljali, a to je siguran pasivan prihod koji omogućava konstantnu zaradu i dok spavate.

Ali potreban je TEŽAK RAD da bi se do toga došlo. To dobro znamo.

Napraviti dobar marketing i kontinuirano uspešno prodavati uslugu/proizvod je 80% bitke.

To je ono na čemu radimo za Vas.

Trudimo se da Vaše poslovanje podjednako funkcioniše kao i naše.

Nismo takozvana „kreativna“ reklamna agencija koja će Vam stvoriti „slatku“ ili „smešnu“ kampanju koja izgleda u redu, ali ne donosi opipljive rezultate.
U načinu na koji razvijamo Vaše poslovanje nema odokativnih prognoziranja.

Samo merljivi rezultati i povraćaj ulaganja.
To je suština marketinga sa direktnim odgovorom kada ste klijent ProDigitala.

coveculjak

Strogo testiran, dokazan sistem za generisanje potencijalnih klijenata i prodaje na zahtev

ProDigital kreira jednostavnu, automatizovanu kampanju digitalnog marketinga koja vodi nove kontakte do Vas, a da ni prstom ne mrdnete. Tri glavna načina na koja to radimo su:

1 (2)
2 (1)
3 (2)

Ako znate nešto o ProDigitalu, znate da smo OPSEDNUTI sa ovim stvarima.

Mogu da Vam pričam – i često to radim, o remarketingu, generisanju novih kontakata, plaćenom oglašavanju i tako dalje. Sve to možete i sami da naučite, ako želite.
Ali niste ovde zbog predavanja.

Ovde ste, jer želite da razvijate svoje poslovanje. I želite sigurno da znate da to možemo učiniti za Vas.

Verujete u proizvod ili uslugu koje prodajete.

Poštujete svoje kupce i želite da im na neki način poboljšate život ili karijeru.

Zakažite besplatne konsultacije da vidimo kako možemo da Vam pomognemo u tome.

logo sa tekstom beli

Ovaj sajt koristi kolačiće (eng. cookies). Kolačići nam omogućuju da vas razlikujemo od ostalih korisnika sajta.Oni nam pomažu da vam prilikom posete sajtu omogućimo kvalitetnu uslugu, kao i da unapredimo naš sajt.