raketa heder

Većina agencija govori o impresijama, lajkovima, pregledima i slično.

Nama je to nebitno. Jedino do čega nam je stalo jeste povraćaj investicije.

Koliko vam je potrebno novih kontakata, koliko novih kontakata smo doveli, koliko ih je potrebno da bismo dobili klijenta/kupca i koliko vam jedan klijent vredi dugoročno.

Primenjujemo jedinstvenu strategiju digitalnog marketinga sa kojom izlazimo na tržište i najjednostavnije rečeno – pomoću nje proždiremo vašu „živu“ konkurenciju.

Većina vlasnika biznisa potroši veliku količinu novca da napravi fensi web sajt, koji uglavnom samo vizuelno lepo izgleda, plati reklamu da dovede saobraćaj na taj web sajt i na kraju vlasnik ostaje bez ikakvih ili veoma slabih rezultata.

Zašto?

Kada odete na takav web sajt, prvo što zapazite je da obraćanje nije upućeno ciljnoj grupi.

Uglavnom je prisutno govorenje o sebi, poput: ”Mi postojimo već 40 godina“, „Mi radimo ovo, mi radimo ono…”, a to danas nikoga ne zanima.

Oni dolaze na vaš web sajt jer imaju neki problem i u potrazi su za rešenjem. To znači da morate više govoriti o njima i njihovim problemima nego o svojim uslugama.

Prvo što morate uraditi je da nađete dobrog copywritera da vam sastavi sav potreban marketing materijal.

Prva stvar koju treba da uradimo kada pričamo sa potencijalnim klijentom jeste da zamislimo da je to naš biznis. Zatim, da uradimo kompletnu analizu kako bismo otkrili najslabiju kariku postojećeg marketinga i napravimo izmene kako bi se investicija vratila na najbrži i najlakši način.

Znamo da je brzina povraćaja investicije veoma važna u biznisu i to nam je najvažniji zadatak kod svakog klijenta. Svakodnevno nas pitaju zašto je ProDigital drugačiji od ostalih. Odgovor je jednostavan! Mi ne pridajemo značaj impresijama i lajkovima ili procentu po klikovima.

Ono što nam je najvažnije jeste koliko novca je uloženo, koliko se vraća i za koje vreme.

Jedina stvar na koju smo fokusirani je povraćaj investicije.

logo sa tekstom beli

Ovaj sajt koristi kolačiće (eng. cookies). Kolačići nam omogućuju da vas razlikujemo od ostalih korisnika sajta.Oni nam pomažu da vam prilikom posete sajtu omogućimo kvalitetnu uslugu, kao i da unapredimo naš sajt.