NAŠE VREDNOSTI ODRŽAVAJU VAŠE POSLOVANJE

Razmatrate da za svoj biznis  angažujete pravu marketing agenciju? Saznajte da li smo vaša ,,šolja čaja’’ ili ipak ne…

slika za kako radimo

Naš pristup Vam govori da slično razmišljamo? Međutim, kao oprezni preduzetnik, pažljivo birate s kim ćete da poslujete i u tome Vas potpuno razumemo. O sebi pričamo malo, jer se radije fokusiramo na posao koji stvaramo i klijente koje podržavamo; Bilo je puno. Tokom tih projekata usavršili smo i razvili ProDigital pristup sa najuticajnijim svetskim brendovima. Odlučili smo da ga do detalja podelimo sa Vama kako bi znali kako će teći proces naših prvih konsultacija.

 Vamo – tamo ; tamo -vamo….. Ne verujemo u čarobne napitke i brze formule bogaćenja. Naš uspeh potvrđujemo rezultatima, ne prepuštajmo stvari slučaju. Evo kratke ,,za i protiv’’ checkliste, kroz koju ćete najbrže shvatiti u kom pravcu treba da idemo.

za lista tabela za stranicu kako radimo
protiv lista tabela za stranicu kako radimo

Zainteresovani ste da sa nama razvijate svoje poslovanje?

U nastavku pročitajte kako izgleda ProDigital proces marketinškog delovanja, pisan po uzoru na već uspešno realizovane projekte.

kako radimo privremeni
kako radimo privremeni1
kako radimo privremeni2
kako radimo privremeni3

Kako naša saradnja izgleda u prvim mesecima?

kako radimo privremeni4
kako radimo privremeni5
kako radimo privremeni6
kako radimo privremeni7
kako radimo privremeni8

NAPOMENA

Ako imate webshop i nemate značajnu prodaju kroz sve mesece (ili bar one u kojima počinjemo sa saradnjom), na ova 3 uzastopna meseca kod sebe možete gledati kao na 3 meseca aktivne prodaje, kako god oni bili raspoređeni. 

Mislite o tome da postoji mogućnost da ne povećate ulaganje u markerting, a pritom udvostručite prodaju narednih par meseci.

logo sa tekstom beli

Ovaj sajt koristi kolačiće (eng. cookies). Kolačići nam omogućuju da vas razlikujemo od ostalih korisnika sajta.Oni nam pomažu da vam prilikom posete sajtu omogućimo kvalitetnu uslugu, kao i da unapredimo naš sajt.