Izrada sajtova

Izrada web sajtova- neka vaš brend postane prepoznatljiv na digitalnom nebu

Poslovanje vaše firme uz pomoć web sajta može da se raširi na druge gradove, ili region, tj. da prestanete da budete samo lokalna firma i da budete konkurentni na čitavom tržištu, jer ako vas nema na internetu, ljudi neće ni znati da postojite. 

Dok uz pomoć alata za analitiku koje Vam pružamo možete ispratiti ko je sve posetio vaš sajt i koliko se zadržao na njemu i time unaprediti kvalitet vašeg poslovanja. 

WordPress sajtovi imaju odličan plugin koji omogućava jednostavno plaćanje. Uz pomoć WooCommerca možete da prodajete bilo šta. Ovaj plugin je idealan za digitalne proizvode i usluge, ali i za npr.plaćanje smeštaja.  

Zašto ProDigital Design?

Prilikom izrade web sajta mi posebnu pažnju obraćamo na sledeće stvari:

Mi verujemo da vaš proizvod ili usluga može da poboljša živote vaših kupaca. Uz dobru prezentaciju na web sajtu unapredite svoje poslovanje i povećajte svoj profit.

Proces izrade WordPress sajta

 Proces je vrlo jednostavan i možemo ga predstaviti u tri koraka:

Cena izrade sajta

Cena web sajta zavisi od više faktora.

Cena web sajta zavisi od više faktora.

Koliko će stranica biti na sajtu, da li će sajt biti prezentacioni, da li će imati web shop, koliko će biti sekcija, kakav biste dizajn želeli…
  • Za više informacija zakažite konsultacije.
X

Prodigital.rs koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo

Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića

HEJ, ČEKAJ! PRE NEGO ŠTO ODEŠ SA WEB STRANICE,PREUZMI BESPLATAN PDF I SAZNAJ KAKO DA UDVOSTRUČIŠ PRODAJU U NAREDNA 3 MESECA

Ova forma sakuplja podatke koje koristimo da Vam šaljemo obaveštenja o promocijama, specijalne ponude i ostale važne informacije. Pročitajte našu Politiku privatnosti, a sa liste se možete odjaviti u bilo kom trenutku.

Politika privatnosti