kknjiga

BESPLATAN IZVEŠTAJ OTKRIVA

13 EFIKASNIH STRATEGIJA ZA DUPLIRANJE PRODAJE BEZ UTROŠKA CENTA VIŠE NA OGLAŠAVANJE

Ovaj BESPLATNI izveštaj otkriva najmoćnije poslovne tajne za podsticanje konverzija i prodaje putem sajta.

Uzmite besplatno ono što su drugi platili 1000 evra!

Dragi iskusni Preduzetniče,

Da li tražite „insajderske poslovne tajne” da biste povećali konverziju i prodaju?

Ako je Vaš odgovor potvrdan, iskoračite napred i preuzmite besplatni izveštaj, a sa njim i revolucionarne strategije koje smo lično koristili da bismo stvorili dodatnu prodaju u vrednosti od nekoliko hiljada evra.

Ovih 13 strategija predstavljaju najmoćnije tajne koje smo ikada otkrili uz pomoć stotinu split-testova i trošenjem više hiljada evra na naučne testove konverzije za mnoge od najvećih, najuspešnijih preduzeća u regionu. Svaka od ovih strategija može lako povećati konverzije za možda 15%, 25%, 30% ili više. Koristite ih zajedno i kumulativni efekat će često biti potpuna eksplozija u konverziji i prodaji od 75%, 125%, ponekad čak i 200% ili više.

Ovaj izveštaj je Vaš potpuno BESPLATNO. Sve što treba da uradite jeste da unesite svoje podatke i pritisnete dugme za preuzimanje ispod, a savete o eksploziji prodaje ćemo poslati direktno u inbox Vašeg mejla, kako biste mogli da povećate konverzije kroz bilo koji saobraćaj.

Povećajte profitnu maržu, prodajte više od konkurencije i iskoristite svaki evro koji ste uložili, da biste ostvarili više potencijalnih klijenata, prodaje i dobiti.

za landing page banner

ŠTA ĆETE OTKRITI U OVOM BESPLATNOM IZVEŠTAJU?

  • 13 efikasnih strategija koje možete primeniti ODMAH kako biste one koji pretražuju pretvorili u one koji kupuju
  • Kako stvoriti ponudu koja će GARANTOVATI nove konverzije i kupce
  • Kako da pretvorite velike nove „izgladnele gomile“ potencijalnih klijenata koji troše poput nostalgičnog gastarbajtera
  • Unutrašnje „poslovne tajne“ koje druge agencije ne žele da znate
  • Kako izgraditi kredibilitet za podsticanje novih konverzija i prodaje
  • Najveće tajne konverzije ikada otkrivene i kako mogu naterati svaki Vaš dolar za oglašavanje da uradi posao od devet ili deset.

         I još mnogo, mnogo više!

KO JE PRODIGITAL DA
DAJE TAKVA OBEĆANJA?


Mi smo agencija za mrežni marketing usmerena na rast i zasnovana na povraćaju ulaganja. Naša strategija je koncipirana tako da 100% dopire do ciljne grupe klijenta.

Vaš biznis unapređujemo kroz prodaju, ali i prepoznatljivost brenda na tržištu sa najbržim rastom. Tokom godina sproveli smo na stotine marketinških testova konverzije i sakupili najmoćnije tehnike koje se koriste za podizanje konverzija, prodaje i profita.

Ali umesto da sami sebi dajemo pohvale, dozvolite nam da prođemo Vaše testove.

Svesni smo da visoko lajkovani profil ne mora da bude i onaj koji ima zabeležene visoke cifre u prodaji. Znamo šta Vam je bitnije, te Vaše vreme i resurse nećemo uzalud trošiti.

Testirajte nas!

Copyright | ALL RIGHTS RESERVED | 2021 PRO DIGITAL
kknjiga

13 EFIKASNIH STRATEGIJA ZA UDVOSTRUČIVANJE PRODAJE BEZ TROŠENJA NI CENTA NA OGLAŠAVANJE

Ovaj BESPLATNI izveštaj otkriva najmoćnije poslovne tajne za podsticanje konverzija i prodaje putem sajta. Uzmite besplatno ono što su drugi platili 1000 dolara da bi dobili.

logo sa tekstom beli

Ovaj sajt koristi kolačiće (eng. cookies). Kolačići nam omogućuju da vas razlikujemo od ostalih korisnika sajta.Oni nam pomažu da vam prilikom posete sajtu omogućimo kvalitetnu uslugu, kao i da unapredimo naš sajt.